Ruiter: "Ik kon wel even door de grond zakken"

Ruiter: "Ik kon wel even door de grond zakken"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 maart 2014 – Robbin Ruiter wilde in de slotfase van de uitwedstrijd tegen NAC Breda wel onder de grasmat kruipen. De doelman van FC Utrecht liet twee minuten voor tijd een kopbal van Rydell Poepon door zijn handen glippen. Het betekende de 2-1 voor de Brabanders.

"Ik ben vooral m'n teamgenoten dankbaar dat ze nog de 2-2 binnen schieten", zegt Ruiter tegen de NOS. "Dit overkomt me niet zo vaak. Op dat moment kun je wel even door de grond zakken, zeker omdat het zo laat in de wedstrijd is. Als het in de tiende minuut gebeurt, heb je nog tachtig minuten om het goed te maken. Dat we dan toch nog een punt uit het vuur slepen, daar ben ik de jongens dankbaar voor."

"Ik was in gedachten al een stap verder dan met mijn handen, want het was eigenlijk niet zo'n moeilijke kopbal", blikt de sluitpost terug op zijn blunder. "Ik dacht 'm simpel te pakken en vervolgens het spel te hervatten, maar voordat ik kon hervatten lag de bal al in het mandje."

Reacties

gerelateerd