Ajax-vrouwen verspelen 0-2 voorsprong in Zwolle

28 maart 2014, 23:45

De vrouwen van Ajax hebben vrijdag twee punten laten liggen in de BeNe League. De manschappen van trainer Ed Engelkes kwamen in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle met 0-2 voor, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

Eshley Bakker en Claudia van den Heiligenberg zorgden ervoor dat het binnen een half uur 0-2 stond voor Ajax. Sylvia Smit bracht PEC Zwolle op slag van rust terug in de wedstrijd en Sharon Bruinenberg tekende na zeven minuten in de tweede helft voor de 2-2 eindstand.

Ajax staat met 41 punten op de derde plaats in de BeNe League. Lijstaanvoerder Standard Luik en nummer twee FC Twente hebben, met beide nog een wedstrijd tegoed, respectievelijk 47 en 44 punten. Die teams hebben dit weekend geen competitieverplichtingen.