Villarreal en Sociedad schrijven drie belangrijke punten bij

27 maart 2014, 22:09

Villarreal en Real Sociedad hebben zichzelf donderdag een uitstekende dienst bewezen in de Primera División. De subtoppers zegevierden met minimale cijfers (1-0) tegen respectievelijk Getafe en Real Valladolid, die daardoor allebei onder de degradatiestreep blijven staan.

Jérémy Perbet maakte het verschil voor Villarreal, dat laagvlieger Getafe het spel liet maken. De Franse aanvaller draaide goed weg en schoot vervolgens droog binnen, na slechts vijf minuten spelen. Real Sociedad won in het eigen Anoeta met 1-0 van Valladolid, door een treffer van de Mexicaan Carlos Vela. De club uit San Sebastián kon zodoende weer drie belangrijke punten bijschrijven.

Sociedad staat op de zesde plaats, wat goed is voor een ticket voor Europees voetbal. Het voelt de hete adem van Villarreal in de nek, aangezien de promovendus slechts één punt achter staat op Sociedad. Sevilla, dat woensdag met 2-1 van Real Madrid won, heeft op haar beurt weer één punt voorsprong ten opzichte van Sociedad. De strijd in de subtop is dan ook nog lang niet gestreden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen