Vd Struijk moet toch weg: "Dit vind ik niet kunnen"

27 maart 2014, 21:58

Frank van der Struijk moet op zoek naar een nieuwe werkgever. De vleugelverdediger kreeg aanvankelijk te horen dat zijn verbintenis verlengd zou worden, maar kreeg toch het bericht dat hij moet vertrekken bij Vitesse. "Ik ben zwaar teleurgesteld in de clubleiding", zegt een boze Van der Struijk.

Het contract van de 28-jarige Van der Struik was aflopend van aard en tot zijn verrassing hoorde hij donderdag van technisch directeur Mo Allach dat Vitesse geen toekomst meer in hem ziet. Van der Struijk is woedend over de gang van zaken, legt hij uit aan Voetbal International: "In eerste instantie heeft Allach bij mijn zaakwaarnemer (Louis Laros red.) aangegeven dat mijn contract verlengd zou worden. Vervolgens hoorde ik heel lang niets, maar dat gold voor meer spelers. Ik nam aan dat het alsnog wel goed zou komen. Vandaag kreeg ik opeens het bericht dat ik aan het einde van het seizoen op straat sta. Ik was op zijn zachtst gezegd boos."

"Dat ik bij Vitesse moet vertrekken is tot daaraan toe, maar de manier waarop vind ik niet kunnen", bromt Van der Struijk, die al sinds 2008 onder contract staat in Arnhem.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen