Rodgers ziet toekomst in Johnson: "Eén van beste backs"

25 maart 2014, 16:03

Liverpool is nog in de race om de titel in de Premier League, maar trainer Brendan Rodgers kijkt ook al met een schuin oog naar volgend seizoen. De keuzeheer hoopt op bijtekenen van rechtsback Glen Johnson, wiens contract na dit seizoen nog één jaar doorloopt.

Rodgers zegt dat de 29-jarige verdediger een belangrijke rol speelt in de tactiek van Liverpool. "Het is belangrijk in onze manier van spelen dat onze vleugelverdedigers meedoen in het aanvalsspel", zegt de coach tegen Liverpool Echo. "We weten allemaal dat Liverpool één van de beste backs ter wereld heeft", doelt de trainer op de Engels international.

"We willen hem hier houden, daar bestaat geen twijfel over", stelt Rodgers. "Hij is nu 29 en wij denken dat hij nog goede jaren voor de boeg heeft. We gaan pas in de zomer met de contracten bezig, maar dit heeft prioriteit voor ons. Zeker gezien de vorm waarin hij nu is. Het mooie is dat Glen het naar zijn zin heeft bij onze club. We zullen een oplossing moeten vinden die goed is voor beide partijen. Als dat lukt, hebben we een zeer goede speler voor de komende jaren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen