Fenerbahçe eenvoudig langs Gaziantepspor

24 maart 2014, 21:14   Bijgewerkt: 24 maart 2014, 22:16

Fenerbahçe heeft maandag geen fout gemaakt in de Turkse Süper Lig. De lijstaanvoerder uit Istanbul boekte op bezoek bij Gaziantepspor een eenvoudige overwinning en vergrootte de voorsprong op het achtervolgende Besiktas weer tot zeven punten. Fener heeft bovendien nog een wedstrijd tegoed.

In Gaziantep werd het 3-0 voor de ploeg van aanvaller Dirk Kuyt. De Nederlander was basisspeler en werd na 85 minuten gewisseld. Hij zag ploeggenoten Emmanuel Emenike (twee) en Moussa Sow de doelpunten maken. Bij de thuisclub haalde Gilles Binya het einde van de wedstrijd niet. De middenvelder pakte drie minuten voor tijd zijn tweede gele kaart van de avond.

Over twee weken staat in Turkije de topper tussen Fenerbahçe en Galatasaray op het programma. De ploeg van Wesley Sneijder staat derde, op acht punten van de koploper.