Seedorf gelijk met geplaagd Milan, Juve wint wederom

23 maart 2014, 22:44

Er wordt de afgelopen tijd veelvuldig aan de stoelpoten van AC Milan-coach Clarence Seedorf gezaagd. Zou Milan vandaag (zondag) tegen een dikke nederlaag aanlopen tegen Lazio, dan zouden de dagen van onze landgenoot geteld zijn. Milan verloor niet, maar hield ook geen drie punten over aan het 1-1 gelijkspel in Rome. Juventus ging door met waar de ploeg het hele seizoen al mee bezig is: winnen.

Het duel tussen Lazio en Milan was op voorhand zeer beladen. De Lazio-fans lieten de Curva Nord onbezet, vanwege protesten tegen voorzitter Claudio Lotito, en de positie van Seedorf staat dus flink onder druk in Milaan, na vier opeenvolgende nederlagen in officiële duels. De Nederlandse keuzeheer was zich er goed van bewust dat er wat moest gebeuren en daarom opteerde Seedorf voor de nodige mutaties. Mario Balotelli en Urby Emanuelson begonnen op de reservebank, ten faveure van Giampaolo Pazzini en Keisuke Honda.

Het was een aftastende wedstrijd, waarin een doelpunt van Lazio in de eerste helft onterecht werd afgekeurd. Even later wist Milan wél op voorsprong te komen. Een schot van Kaká werd van richting veranderd door Abdoulay Konko, die het (eigen) doelpunt op zijn naam kreeg. Het was niet verdiend en vrij gelukkig dat de bezoekers op voorsprong kwamen. Álvaro González bracht het duel na de theepauze echter weer in evenwicht met een kopbal. Bij deze stand zou het blijven, aangezien een inzet van de ingevallen Balotelli op de lat belandde.

Zodoende bleef een nieuwe dreun Seedorf bespaard, maar wisten de Rossoneri weer niet te winnen. Dit lot was wel toebedeeld aan Juventus, dat met 0-1 zegevierde bij rode lantaarndrager Catania. Met Catania-speler Gonzalo Bergessio (twee keer geel) en beide coaches weggestuurd won La Vecchia Signora dankzij een treffer van Carlos Tevez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen