Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Leverkusen ziet concurrentie uitlopen na dure nederlaag

Leverkusen ziet concurrentie uitlopen na dure nederlaag

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 maart 2014 – In de Bundesliga is Bayer Leverkusen zondag van een koude kermis thuisgekomen. Het elftal van Sami Hyypia ging in de eigen BayArena onderuit tegen 1899 Hoffenheim, dat in extremis met de zege aan de haal ging: 2-3.

Roberto Hilbert ging na een klein kwartier spelen in de fout namens Leverkusen, waardoor Sejad Salihovic de bezoekers vanaf elf meter op voorsprong mocht schieten. Nadat Stefan Kiessling voor opluchting zorgde met de 1-1, maakte Kevin Volland er op zeer fraaie wijze 1-2 van voor de theepauze.

Leverkusen begon met goede hoop aan de tweede helft en dit resulteerde in de gelijkmaker van routinier Simon Rolfes. Derhalve leek het duel af te stevenen op een remise. Anthony Modeste zorgde echter in de absolute slotfase voor een overwinning voor Hoffenheim: 2-3.

Aangezien Borussia Dortmund en Schalke 04 dit weekend wel wisten te winnen, maakt Leverkusen een pas op de plaats. Het staat zes punten achter Schalke, dat op haar beurt één punt achter Dortmund staat. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd