'Ajax en andere clubs informeerden naar Vermijl'

20 maart 2014, 09:54

De prestaties van NEC-rechtsachter Marnick Vermijl zijn niet onopgemerkt gebleven bij diverse grote clubs. De huurling van Manchester United kan rekenen op de belangstelling van Ajax, Anderlecht, Racing Genk en enkele clubs uit de Premier League.

De 22-jarige Vermijl is één van de lichtpuntjes in het teleurstellende seizoen van NEC. "De mensen van Man United zijn heel tevreden over zijn ontwikkeling", zegt Tony Dullers, de  zaakwaarnemer van Vermijl, in Het Nieuwsblad. "Ze willen Marnick volgend seizoen bij een betere club aan het werk zien. Maar een nieuwe uitleenbeurt ziet hij eigenlijk niet zitten. Hij wil óf zijn kans krijgen in de A-kern, óf definitief verhuizen. Hij ligt nog tot juni 2015 onder contract bij United, maar veel hangt af van de situatie van David Moyes. Blijft die trainer, dan ziet het er niet goed uit, want hij liet Marnick vrij makkelijk naar NEC gaan. Wordt Moyes ontslagen, dan opent dat perspectieven", geeft de zaakwaarnemer aan.

Hoewel Ajax ook hengelt naar de diensten van Vermijl, zijn er meer kapers op de kust: "Ik heb volgende week een gesprek met Genk-directeur Dirk Degraen. Met Anderlecht zit ik later nog samen. Ook Ajax en enkele Premier League-clubs informeerden al. Engeland blijft zijn voorkeur genieten, maar voor mooie Nederlandse en Belgische clubs staat hij zeker open."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen