Drogba terug bij oude liefde: "Maar wil wel winnen"

17 maart 2014, 19:53   Bijgewerkt: 17 maart 2014, 20:48

Rond de Champions League-wedstrijd tussen Chelsea en Galatasaray draait bijna alles om één persoon: Didier Drogba. De Ivoriaan schoof maandag aan voor een perspraatje in Stamford Bridge en opende in stijl. Hij wachtte niet tot één van de journalisten iets vroeg, maar opende met een vraag aan zichzelf. "Didier, hoe voelt het om hier terug te zijn?", zei de 36-jarige aanvaller, tot hilariteit van het aanwezige journaille.

Drogba gaf keurig antwoord aan zichzelf. "Ik ben nu speler van Galatasaray, maar natuurlijk wordt dit een emotionele wedstrijd voor me. Het was al speciaal voor me om in Turkije, tijdens de heenwedstrijd, supporters van Chelsea te zien. Ik heb enorm veel respect voor deze club en de supporters en zal dus misschien niet juichen als ik een doelpunt maak. Maar ik speel voor Galatasaray, dus ik zal wel blij zijn als we winnen."

In de zomer van 2012, vlak nadat hij Chelsea de Champions League-zege bezorgd had, vertrok Drogba uit Londen. "Het was geweldig om de club na zo'n hoogtepunt te verlaten. Als ik het overnieuw mocht doen, zou ik hetzelfde doen. Ik heb deze clubs niets meer te bewijzen, ik speel nu voor een andere club en wil winnen."

De heenwedstrijd tussen Galatasaray en Chelsea, drie weken geleden in Turkije, eindigde in 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen