Mata: "Het maakt me boos dat we de fans niets geven"

17 maart 2014, 17:00

Juan Mata maakte afgelopen winter een miljoenentransfer van Chelsea naar Manchester United, maar kent voorlopig meer vervelende dan mooie momenten bij zijn nieuwe club. Zondagmiddag kregen Mata en de titelverdediger een nieuwe dreun te verwerken in de Premier League. Voor eigen publiek ging United met 0-3 onderuit tegen Liverpool. 

"Ik weet dat er nu niets is wat ik kan zeggen, maar ik wil dat jullie weten hoe ik me voel", schrijft de de 25-jarige Spanjaard in zijn blog op de clubsite. "In wedstrijden zoals die van zondag maakt het me boos dat we niet in staat zijn de supporters te geven wat ze verdienen. Er zijn geen woorden voor om jullie steun te beschrijven", looft de aanvallende middenvelder de fans.

Mata denkt dat er spoedig betere tijden zullen aanbreken voor de in verval geraakte topclub. "De storm zal voorbij gaan en de zon zal schijnen. Niemand zegt dat het gemakkelijk gaat worden, maar dit hoort ook bij voetbal. De sport geeft je geweldige momenten maar ook hele zware, en daar moet je mee omgaan. We zullen onze trots en professionaliteit tot het laatst moeten tonen. Als het allemaal voorbij is, weet ik zeker dat ik meer volwassen ben als speler."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen