Sánchez heeft geen woorden voor hattrickheld Messi

17 maart 2014, 11:18

Lionel Messi was zondagmiddag weer eens ouderwets op dreef. De Argentijn scoorde drie keer in de monsterzege op Osasuna: 7-0. Alexis Sánchez, die zelf één keer scoorde, kwam na afloop woorden tekort om zijn collega-aanvaller te beschrijven.

"Messi? Wat moet ik zeggen…", vroeg de Chileen zich af tegen Spaanse media. "Hij heeft drie keer gescoord, speelde een geweldige wedstrijd en heeft weer een record verbroken. Hij is een geweldige speler." Sánchez was uiteraard blij met de grote overwinning van zijn ploeg. "We speelden goed en ik ben tevreden met mijn optreden, met een doelpunt en een assist."

Barcelona kende een goede generale repetitie voor de kraker tegen Real Madrid, die zondag in Estadio Santiago Bernabéu op het programma staat. "De zege op Osasuna is belangrijk omdat we nu in het spoor van Real blijven. Ik denk dat als we hun verslaan, we onszelf in een goede positie voor de titel brengen. We zijn beide favoriet in de wedstrijd, het zijn twee van de grootste ploegen ter wereld en het zou mooi zijn daar te winnen. Het is een unieke kans." Barça staat derde, met vier punten achterstand op Real en één op Atletico Madrid. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen