Gerrard: "Liverpool doet echt mee om de titel"

17 maart 2014, 08:24

Liverpool gaat vol voor het kampioenschap in de Premier League. Dat liet aanvoerder Steven Gerrard weten na de indrukwekkende 0-3 overwinning van zijn ploeg op Old Trafford tegen Manchester United. Door dat resultaat is de ploeg koploper Chelsea, dat één wedstrijd meer speelde, tot op vier punten genaderd.

Omdat een plek bij de eerste vier inmiddels zo goed als zeker lijkt, durft Gerrard de lat hoog te leggen. De titel, dat is het nieuwe doel voor de komende periode. "We hebben laten zien dat we echt meedoen om de titel, we gaan de strijd aan en zullen er tot het eind voor vechten", zegt de ervaren middenvelder, tweemaal trefzeker tegen Man United, bij de BBC. "We geloven erin dat we dit seizoen landskampioen kunnen worden."

De knappe zege op Old Trafford sterkt Gerrard in zijn overtuiging dat zijn ploeg voor de eerste plaats kan gaan. "Ik heb hier vaak gespeeld en ben regelmatig van het veld geblazen. Manchester United is een fantastisch team en dit is één van de moeilijkste wedstrijden van het jaar. Ditmaal hebben we van de eerste tot de laatste minuut gedomineerd, we zijn zelfs teleurgesteld dat we niet iets vaker gescoord hebben. Hier mogen we even van genieten, maar we moeten ons snel richten op de volgende wedstrijd. Dan moeten we net zo scherp zijn."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen