Messi wil record uitbouwen en eindigen bij Barça

17 maart 2014, 07:00   Bijgewerkt: 16 maart 2014, 23:38

FC Barcelona haalde Osasuna zondagavond door de gehaktmolen. De Catalanen wonnen maar liefst met 7-0. Lionel Messi was wederom de grote man bij Barça. De Argentijnse dribbelaar maakte een hattrick, wat hem een bijzonder record opleverde.

De eerste treffer van Messi zorgde er namelijk voor dat de Argentijnse vedette het doelpuntenrecord van Paulino Alcántara evenaarde. De twee volgende treffers van Messi betekenden dat hij all-time topscorer van Barça werd, met 371 doelpunten. "Het is indrukwekkend. Iedereen had het erover en nu is het een feit. Maar, er komen er nog meer", verzekert Messi, die zich goed zegt te voelen. "Ik heb het ritme weer te pakken en heb meer vertrouwen."

Vertrouwen deed Barcelona ook op, met El Clásico tegen Real Madrid (volgende week zondag) in het verschiet. "We hopen een goede wedstrijd te spelen, maar het zal erg lastig worden", weet Messi. "We proberen te winnen, zodat we tot en met het einde kunnen meedoen met de titelstrijd", zegt Messi, die zijn carrière bij Barca wil eindigen: "Mijn doel is om met pensioen te gaan bij Barça. Ik ben hier gelukkig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen