Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Club profiteert van remise Standard, Anderlecht wint

Club profiteert van remise Standard, Anderlecht wint

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 maart 2014 – In de Belgische Jupiler League Pro heeft Club Brugge zondag uitstekende zaken gedaan. De ploeg van coach Michel Preud'Homme won de stadsderby tegen Cercle Brugge met 2-0, terwijl lijstaanvoerder Standard Luik op bezoek bij Waasland-Beveren niet verder kwam dan een gelijkspel (1-1). Anderlecht won de eerste wedstrijd na het ontslag van John van den Brom op overtuigende wijze. Het werd 4-0 tegen KV Oostende.

Van den Brom werd vorige week ontheven uit zijn trainersfunctie bij Anderlecht, nadat de ploeg uit Brussel met 1-0 verloor van OH Leuven. Zonder de Nederlandse coach aan het roer kende Anderlecht totaal geen problemen met Oostende, dat maar weinig in de melk te brokkelen had in het Constant Vanden Stockstadion. Aleksandar Mitrovi? (tweemaal), Andy Najar en Olivier Deschacht zorgden voor een ruime 4-0 zege.

Club Brugge maakte optimaal gebruik van de averij die koploper Standard opliep. Thomas Meunier was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de 2-0 overwinning op stadsgenoot Cercle Brugge, met twee doelpunten. Standard keek in de theepauze tegen een 1-0 achterstand aan tegen Waasland-Beveren, maar centrale verdediger Laurent Ciman zorgde er nog wel voor dat de Rouches niet puntloos naar huis gingen: 1-1.

Standard staat nog wel vier punten voor op nummer twee Club. Anderlecht behaalde tot dusver zes punten minder dan de ploeg uit Brugge. Zulte Waregem, dat zondag keurig met 0-1 bij KAA Gent won, staat vierde, met vier punten achterstand op Anderlecht. KRC Genk, dat onlangs Mario Been de laan uit stuurde, speelde met 2-2 gelijk tegen KV Kortrijk, waardoor de play-offs om de titel veilig werden gesteld. Bergen en Leuven zullen met elkaar strijden, met het doel om degradatie te voorkomen.

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd