Gentenaar (38) verdringt Johnsson uit doel NEC

16 maart 2014, 13:39   Bijgewerkt: 16 maart 2014, 13:46

NEC gaat met Dennis Gentenaar onder de lat een ultieme poging doen om degradatie te voorkomen. Coach Anton Janssen grijpt voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht terug op de 38-jarige sluitpost. Hij krijgt de voorkeur boven Kalle Johnsson, die vorig weekend tegen Roda JC Kerkrade uiterst ongelukkig speelde.

Gentenaar kwam dit seizoen nog niet in actie voor NEC, zijn laatste duel in het betaald voetbal speelde hij vorig seizoen bij Almere City FC. Overigens is Gentenaar niet de enige nieuwe naam in de Nijmeegse ploeg. Ook Jeffrey Leiwakabessy, Jakob Jantscher en Christoph Hemlein zijn nieuw in het elftal. Sören Rieks ontbreekt wegens een blessure, Alireza Jahanbaksh en Samuel Stefánik zijn door coach Janssen gepasseerd.

Ook tegenstander FC Utrecht is flink gewijzigd ten opzichte van vorige week, toen kansloos met 1-0 verloren werd van PSV. Dave Bulthuis, Cedric van der Gun, Mark van der Maarel en Juan Agudelo zijn gepromoveerd tot basisspelers. Dit gaat ten koste van Gevero Markiet, Christian Dorda, Adam Sarota en Yassin Ayoub.

Opstellingen

NEC: Gentenaar; Vermijl, Van Eijden, Nielsen, Leiwakabessy; Koolwijk, Foor, Conboy; Hemlein, Higdon, Jantscher

FC Utrecht: Ruiter; Van der Maarel, Delpierre, Heerings, Bulthuis; Van der Gun, Mårtensson, Toornstra, Oar; De Ridder, Agudelo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen