Ruiz terug in basis PSV, Vitesse weer zonder Van Aanholt

15 maart 2014, 17:49

Bryan Ruiz verschijnt in de topper tegen Vitesse weer aan de aftrap namens PSV. De aanvaller uit Costa Rica heeft van coach Phillip Cocu zijn basisplaats teruggekregen. Vorige week, in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, kreeg Luciano Narsingh de voorkeur. Dit omdat Ruiz toen een lange vliegreis in de benen had. Verder kiest Cocu in het Arnhemse Gelredome voor dezelfde spelers als tegen de ploeg uit de Domstad.

Bij thuisploeg Vitesse, de nummer twee van de ranglijst, staat Rochdi Achenteh opnieuw links achterin. Hij krijgt van coach Peter Bosz de voorkeur boven Chelsea-huurling Patrick van Aanholt. Op het middenveld staat Zakaria Labyad, afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV. Hij speelt voor het eerst tegen zijn oude club. Vitesse speelt in exact dezelfde formatie als vorige week, toen NAC Breda in eigen huis met 1-2 verslagen werd.

Eerder dit seizoenen wonnen de Arnhemmers met maar liefst 2-6 van PSV. Het verschil op de ranglijst tussen beide teams bedraagt na 27 wedstrijden vijf punten, in het voordeel van de ploeg van coach Bosz.

Opstellingen

Vitesse: Velthuizen, Van der Struijk, Kashia, Van der Heijden, Achenteh, Vejinovic, Pröpper, Labyad, Atsu, Havenaar, Ibarra

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Park, Schaars, Hiljemark; Ruiz, Locadia, Depay

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen