CL-ticket ver weg voor Olympique Marseille

14 maart 2014, 23:46

Olympique Marseille lijkt de derde plaats in de Ligue 1, aan het einde van de competitie goed voor een ticket voor de voorronde van de Champions League, definitief uit het zicht verloren. De equipe van coach José Anigo kwam vrijdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Stade de Reims.

Marseille staat met 44 punten op de zesde plaats. Nummer drie OSC Lille heeft al 52 punten en treedt zaterdag in eigen huis nog aan tegen FC Nantes. Marseille moet eerder naar beneden kijken: het verschil met Stade de Reims, dat zevende staat, bedraagt slechts één punt.

Bij winst was Reims Marseille dus gepasseerd en Antoine Devaux zette de thuisploeg in de 67ste minuut ook op een 1-0 voorsprong. Andre-Pierre Gignac redde uiteindelijk tien minuten voor tijd het punt voor Marseille.