Van de Looi: "Het moet beter in de uitvoering"

Ger
14 maart 2014, 16:38

Trainer Erwin van de Looi hoopt zaterdag met FC Groningen eindelijk weer eens te winnen. De noorderlingen gaan dan op bezoek bij ADO Den Haag. Na de winterstop hield de club uit de Martinistad aan negen competitieduels slechts één zege over.

"Als je naar de cijfers kijkt, zie je dat we na de winterstop de minst scorende ploeg zijn van de Eredivisie", aldus Van de Looi op de website van FC Groningen. "We zijn ons ervan bewust dat het beter moet in de uitvoering. Door punten te pakken, kunnen we echt weer vertrouwen terugkrijgen. Dat is de beste methode." De oefenmeester omschrijft ADO als 'een redelijk collectief met veel bewegelijkheid en snelheid'. "Ondanks de resultaten gaan we met een goed gevoel richting Den Haag. We willen revanche nemen. Iedereen is duidelijk doordrongen van het belang van de wedstrijd. De verschillen naar boven en naar beneden zijn klein."

Michael de Leeuw is door een hamstringblessure niet inzetbaar. Achter de naam van Nick van der Velden staat een klein vraagteken. De middenvelder had deze week veel tijd nodig om te herstellen van het verloren duel met Feyenoord (0-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen