Drost kijkt uit naar IJsselderby: "Het leeft echt"

14 maart 2014, 12:24

Aanstaande zondag staat de tweede editie van de IJsselderby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles op het programma. PEC Zwolle-middenvelder Jesper Drost heeft veel zin in de derby, die bij de supporters in de regio enorm leeft. "Het is één van de wedstrijden waar je naar uitkijkt. Het leeft echt."

"De nederlaag bij sc Heerenveen (3-0, red.) heb ik door de aanstaande IJsselderby snel van me kunnen afzetten", zegt Drost via de officiële kanalen van de club. "Ik heb in het verleden al een aantal IJsselderby's gespeeld met de hoofdselectie en in de jeugd. De meeste wedstrijden wonnen we. Dat is een goede gewoonte, die we in stand moeten houden. We moeten er zondag volop ingaan en laten zien dat wij de betere zijn", vindt Drost. PEC Zwolle verloor de eerste editie, in de Adelaarshorst, met 4-1 en is zodoende uit op revanche.

Drost kende persoonlijk een voortvarende seizoensstart, maar werd vervolgens geteisterd door een hardnekkige liesblessure. Drost keerde in december terug en doet er alles aan om weer in het ritme van weleer te komen. "Aan het begin van het seizoen liep het geweldig met het team en met mijzelf. Alles lukte en het vertrouwen groeide met de wedstrijd. Ik werd in die tijd ook geselecteerd voor Jong Oranje. Thuis tegen Schotland maakte ik mijn debuut. De dag daarna liep ik op de training een liesblessure op. Pas in december was ik er weer bij. Vooral voor de winterstop viel het tegen om 100% wedstrijdfit te worden. Pas nu voel ik dat het beter gaat. Ik werk er elke dag aan om weer in mijn vorm van het begin van dit seizoen te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen