PSG-coach Blanc geeft spelers rust tegen Leverkusen

11 maart 2014, 17:41

In de Champions League lijkt het returnduel tussen Paris Saint Germain en Bayer Leverkusen van woensdag een formaliteit te zijn, aangezien de regerend kampioen van Frankrijk op Duitse bodem maar liefst met 0-4 wist te zegevieren. PSG-coach Laurent Blanc geeft een aantal spelers dan ook rust in het beslissende deel van het tweeluik.

Middenvelders Marco Verratti en Blaise Matuidi krijgen rust, vanwege het volle speelschema. Matuidi was vorig week nog trefzeker in de oefeninterland tussen Frankrijk en Nederland (2-0). Jérémy Menez and Zoumana Camara zijn wel weer beschikbaar, waardoor jongelingen Hervin Ongenda and Kingsley Coman in actie zullen komen in de Champions League voor jeugdelftallen.

Hoewel Blanc het zonder een aantal spelers doet, blijven er nog genoeg gerenommeerde namen over in het sterrenensemble van PSG. "Maak je geen zorgen, we verschijnen met een sterk team. Maar, we moeten er wel rekening mee houden dat we drie duels per week spelen", geeft Blanc aan. De coach kan niet beschikken over rechtsachter Gregory van der Wiel, die met knieklachten kampt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen