Nasri hoopvol: "Fantastisch als we Barça verslaan"

11 maart 2014, 11:27

Manchester City zal morgen (woensdag) in Barcelona de 0-2 thuisnederlaag moeten rechtzetten om de kwartfinale van de Champions League te bereiken. Dat lijkt een nagenoeg onmogelijk opgave, maar de Engelsen putten hoop uit de nederlaag van Barcelona tegen Real Valladolid van afgelopen weekend.

Dat zegt Samir Nasri tegen ESPN. "Ik denk dat alles mogelijk is in voetbal. Ik heb ze zien spelen tegen Valladolid (1-0) en ze lieten daar zien dat ze ook maar mensen zijn. Het is zeker een geweldige ploeg, dus het is geen probleem voor ons om respect voor Barcelona op te brengen. We zullen vanaf de start alles moeten geven", stelt de middenvelder, die beseft dat ManCity de underdog is. "We hebben niets te verliezen. Als we verliezen, is het eigenlijk normaal, maar als we winnen is het fantastisch. We zullen gaan aanvallen en proberen vroeg te scoren."

Evenals Barcelona kende ook de ploeg van Manuel Pellegrini een slechte generale repetitie voor het CL-duel. The Citizens verloren in de kwartfinale van de FA Cup in eigen huis van Championship-club Wigan Athletic. "Het was een slecht optreden", beseft Nasri. "We speelden heel matig. Het is een grote teleurstelling omdat het de tweede keer is dat we in de FA Cup van Wigan verliezen", doelt de Fransman op de verloren finale van vorig jaar. "Dat is heel moeilijk te accepteren."

"Thank God dat we een grote wedstrijd spelen op woensdag. Dat is de beste manier om die partij te vergeten", besluit Nasri. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen