Brøndby zet geblesseerde Boulahrouz in wachtkamer

11 maart 2014, 09:03

Khalid Boulahrouz hoeft vooralsnog geen nieuw contract te verwachten van Brøndby. De verdediger, begin oktober neergestreken in Denemarken, heeft door blessures sinds half december geen volledige wedstrijd meer kunnen spelen. Gesprekken over een nieuw contract zijn om die reden voorlopig uitgesteld.

Boulahrouz tekende in oktober een contract tot het eind van dit seizoen. Sindsdien kwam hij zes keer in actie in de Deense competitie, maar dit jaar speelde hij door blessures pas dertien minuten. Door zijn fysieke problemen onderneemt Brøndby voorlopig geen poging om het contract met Boulahrouz te verlengen, zegt sportief directeur Per Rud van de club tegen bt.dk. "Het heeft geen zin om daarover te praten, zolang hij geblesseerd is. We hebben een goede verstandhouding met Khalid, maar zo lang hij niet speelt heeft het weinig zin om rond de tafel te gaan zitten. Khalid is van grote waarde voor ons, maar alleen als hij fit is en op het veld staat."

De 32-jarige Boulahrouz vertrok afgelopen zomer bij het Portugese Sporting, waar zijn contract ontbonden werd. Eerder stond hij onder contract bij RKC Waalwijk, Hamburger SV, Chelsea en VfB Stuttgart.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen