VVV boekt ruime zege; Jong Twente klopt Sparta

9 maart 2014, 16:26   Bijgewerkt: 9 maart 2014, 16:35

VVV Venlo heeft zondag na twee nederlagen weer eens een zege gepakt in de Jupiler League. De Venlose formatie was in Groesbeek met 3-0 te sterk voor Achilles '29. Sparta Rotterdam gaf haar dramatische reeks zondag een passend gevolg. De thuiswedstrijd tegen Jong FC Twente ging op het Kasteel met 1-0 verloren.

In het Gelderse Groesbeek vielen alle treffers voor rust. Leon de Kogel, invaller Danny Post en Dyon Gijzen maakten de doelpunten voor de Limburgers, die de drie punten goed konden gebruiken. VVV neemt door de overwinning de derde plek weer over van Excelsior.

In Rotterdam was Joey Pelupessy de matchwinner. De jeugdige aanvaller maakte even voor rust het enige doelpunt van de middag namens de beloften van FC Twente. Het thuisspelende Sparta, dat de wedstrijd met tien man eindigde door een directe rode kaart voor invaller Mimoun Mahi, is door het hernieuwde puntverlies al vijf wedstrijden zonder overwinning (vier nederlagen, één gelijkspel) en vindt zichzelf terug op de negende plek op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen