Sneijder draagt bij aan royale zege Galatasaray

8 maart 2014, 19:53

In de eerste seizoenshelft ging Galatasaray met 2-1 onderuit bij Akhisar Belediyespor, maar zaterdag heeft de topclub uit Istanbul dat op overtuigende wijze rechtgezet. Galatasaray zegevierde voor eigen publiek met 6-1 over de equipe uit Akhisar.

Wesley Sneijder was met een doelpunt en twee assists betrokken bij de helft van de treffers van Galatasaray. De Oranje-international verrichte het voorbereidende werk bij de 1-0 en 2-0 van respectievelijk Didier Drogba en Alex Telles. De eerste goal viel na een hoekschop van Sneijder, de tweede na een lage voorzet van de Nederlandse middenvelder vanaf de linkerflank.

Sneijder tekende zelf een kwartier voor tijd, uit een tegenaanval, voor het slotakkoord (6-1). Burak Yilmaz (2) en Drogba waren verantwoordelijk voor de andere doelpunten van Galatasaray. Mehmet Akyüz deed na een uur, bij een 4-0 stand, iets terug namens Akhisar Belediyespor.

Galatasaray verkleint door de winst de achterstand op koploper Fenerbahçe tot drie punten, maar de stadgenoot komt maandag nog in actie. De werkgever van Dirk Kuyt gaat dan op visite bij Trabzonspor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen