Seedorf kent slechte generale voor 'Atletico'

8 maart 2014, 20:03   Bijgewerkt: 8 maart 2014, 20:54

Clarence Seedorf heeft zaterdag zijn tweede nederlaag op rij geleden met AC Milan in de Serie A. Een week na de verloren topper tegen Juventus (0-2) gingen i Rossoneri met 1-0 onderuit in de lastige uitwedstrijd tegen Udinese.

Terecht was het verlies van Milan tegen Juventus niet te noemen, daar de equipe uit de modestad voetballend de bovenliggende partij was. Het had echter geen antwoord op het effectieve spel van de koploper uit Turijn.

Tegen Udinese had Milan voor rust opnieuw het betere van het spel, maar dat werd ook deze keer niet omgezet in doelpunten. De thuisclub wist in de eerste helft niet te imponeren, waardoor de 0-0 ruststand eenvoudig te verklaren was.

In de tweede helft toonde Udinese meer initiatief en drukte dat wél uit in de score. Antonio Di Natale tikte de bal in de 67ste minuut, in geheel vrijstaande positie, van dichtbij binnen na een fraai uitgespeelde aanval. Milan stelde na de pauze teleur en leek soms al met het hoofd bij de return tegen Atletico Madrid, in de achtste finales van de Champions League. De Italianen moeten dinsdag in Spanje een 1-0 achterstand zien weg te werken.

Door het verlies blijft Milan op 35 punten steken, waarmee het in de middenmoot van de Serie A staat. De voorsprong op Udinese liep terug tot vier punten. Urby Emanuelson speelde in Friuli de volle negentig minuten voor Milan, Nigel de Jong was afwezig bij de bezoekers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen