Chili maakt indruk: "We kunnen mee met de top"

6 maart 2014, 08:05   Bijgewerkt: 6 maart 2014, 08:49

Oranje gaat er op het WK een hele kluif aan krijgen om Chili te verslaan. De Zuid-Amerikanen verloren woensdag weliswaar met 1-0 van Duitsland, maar waren in Stuttgart voetballend de baas en kregen de betere kansen. "We mogen van geluk spreken dat we gewonnen hebben", moest de Duitse aanvoerder Philipp Lahm toegeven.

Chili kwam in Stuttgart al na een kwartier op achterstand door een goal van Mario Götze, maar liet zich niet van de wijs brengen. Het sneed keer op keer door de Duitse defensie, maar had pech in de afronding. En dus was Jorge Sampaoli, de bondscoach van de Chilenen, ontevreden over het eindresultaat. "We keren teleurgesteld terug naar huis", zegt hij in Bild.

"Dit is niet het resultaat waar we op gehoopt hadden, al was ons optreden positief. We hebben laten zien dat we meekunnen met een team dat tot de absolute wereldtop behoort. Tot het strafschopgebied stonden we tactisch zeer goed, helaas maakten we in de laatste fase wat fouten en hebben we niet gescoord", aldus de coach.

Chili en Nederland staan op het WK in de derde groepswedstrijd, op 23 juni, tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen