NAC Breda legt talent El Allouchi tot 2017 vast

5 maart 2014, 15:36

NAC Breda ziet toekomst in Mounir El Allouchi. Beide partijen hebben elkaar gevonden in een driejarig contract, dat per 1 juni 2014 ingaat. De middenvelder ligt daardoor tot het eind van het seizoen 2016/2017 vast.

De 19-jarige El Allouchi is afkomstig uit de jeugdopleiding van provinciegenoot RBC Roosendaal. Toen deze club failliet ging, viste NAC Breda hem op. Dit seizoen speelt hij in het beloftenelftal en afgelopen zomer, tijdens de voorbereiding op het seizoen, mocht hij een aantal keer meedoen met het eerste. Hij deed onder meer van zich spreken in een oefenduel tegen vv Hoogstraten (1-0), waarin hij half juli het winnende doelpunt maakte.

"Mounir traint sinds dit seizoen mee met de selectie en klopt nadrukkelijk aan de deur", zegt technisch directeur Graeme Rutjes van NAC Breda op de officiële website van de Brabantse eredivisionist. "Hij heeft het in zich om te slagen en een vaste basisplaats te veroveren. Hij heeft de afgelopen maanden veel progressie geboekt en ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke speler voor NAC kan worden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen