Hodgson steunt Cleverley: "Petitie maakt geen indruk"

5 maart 2014, 11:03

In Engeland is men een petitie gestart tegen Tom Cleverley. Men wil er met de handtekeningenactie voor zorgen dat de middenvelder niet meegaat naar het WK, omdat hij niet over 'enige kwaliteiten beschikt'. Bondscoach Roy Hodgson neemt het echter op voor de speler van Manchester United en stelt dat hij goed genoeg is voor een plekje in de selectie.

Cleverley kreeg de afgelopen periode al de nodige kritiek te verwerken in Engeland. Momenteel bereidt hij zich met de Three Lions voor op de oefeninterland tegen Denemarken. "De petitie maakt geen indruk op me", zegt Hodgson tegen Sky Sports. "Ik ben teleurgesteld dat Tom deze last met zich mee moet dragen, maar ik weet zeker dat hij hier doorheen komt. Als hij weer lof gaat krijgen voor zijn optredens, zal hij sterker zijn."

De 24-jarige spelverdeler werd na het EK van 2012 altijd opgeroepen voor de nationale ploeg. "Feit is dat hij zeer goede wedstrijden heeft gespeeld voor ons", zegt Hodgson. "Hij is een zeer bruikbare kracht in de groep. Tom heeft het verdiend om in deze groep van dertig te zitten. Hij heeft veel goed gedaan voor ons", aldus de bondscoach over de middenvelder, die dertien interlands achter zijn naam heeft staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen