Personele problemen en geringe vorm baren Löw zorgen

Personele problemen en geringe vorm baren Löw zorgen

3 maart 2014 – Duitsland kent in de optiek van bondscoach Joachim Löw nog geen ideale voorbereiding richting het WK van komende zomer in Brazilië. De 54-jarige oefenmeester maakt zich zorgen over de staat van zijn ploeg en heeft daarnaast te maken met de nodige blessures.

"Op papier lijkt het alsof we een topteam hebben met veel individuele kwaliteiten, maar de realiteit is op dit moment anders", stelt Löw volgens het ANP. "Sommige spelers zijn maanden geblesseerd geweest, anderen niet fit of zoeken naar hun vorm. Het is belangrijk dat we volledig fitte spelers hebben", aldus de bondscoach van Duitsland, die woensdag met zijn ploeg oefent tegen Chili, tegenstander van Oranje op het WK.

"De spelers moeten er alles aan doen om in topvorm te komen. De trainingen en hun levensstijl moeten nu alleen daarop gericht zijn", vindt Löw, die ervan baalt dat de ziekenboeg van de Duitsers maar niet echt wil leegstromen. Lars Bender moest zich maandag per slot van rekening noodgedwongen afmelden vanwege een spierblessure en André Schürrle, die afgelopen weekend nog een hattrick maakte tegen Fulham, is een vraagteken.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 28 oktober 2020

  2. dinsdag 27 oktober 2020