Juventus-trainer Conte looft verliezende Seedorf

3 maart 2014, 10:55

AC Milan ging zondagavond in eigen huis met 0-2 onderuit tegen koploper Juventus. Het verschil in punten tussen de ploeg van Clarence Seedorf en de equipe uit Turijn bedraagt maar liefst 34 punten. Na afloop van het duel was Juve-coach Antonio Conte lovend over zijn Nederlandse collegaSeedorf, die op zijn beurt ook tevreden was met het optreden van zijn ploeg.

"Milan speelde een heel goede wedstrijd op ieder vlak", stelde Conte tegenover Sky Sport Italia. "Milan was enthousiast, hield het tempo heel hoog in de eerste helft en kreeg meerdere kansen om te scoren. De complimenten voor Seedorf en dit AC Milan. We moeten niet vergeten dat ik het met Juve nooit gemakkelijk heb gehad op bezoek in San Siro, we hadden hier zelfs nog nooit gewonnen in mijn periode."

Ook Seedorf was ondanks de nederlaag zeer te spreken over zijn manschappen. "Ik moet zeggen dat het een zeer sterk optreden was van ons. We wisten dat we het tegen een sterk team moesten opnemen, maar wij hebben Juve het tempo opgelegd en hun kwaliteiten zo goed mogelijk geëlimineerd", aldus de oefenmeester, die zijn team stappen ziet maken. "Juve kon het zich door de voorsprong permitteren om wat achterover te gaan hangen in de tweede helft, maar ik ben onder de indruk van de groei van ons team."

De voorsprong van de Oude Dame op eerste achtervolger AS Roma bedraagt elf punten, al heeft de concurrent nog één wedstrijd tegoed. Seedorf: "Wie Juve kan stoppen? Een tank. De complimenten moeten altijd gegeven worden aan het team dat die de kracht gedurende het hele seizoen laat zien. Carlos Tevez maakte tegen ons het verschil met twee momenten en heeft laten zien van wereldklasse te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen