Hooiveld (30) denkt aan vertrek bij Southampton

Hooiveld (30) denkt aan vertrek bij Southampton

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 maart 2014 – Jos Hooiveld staat momenteel onder contract bij Southampton, maar zet vraagtekens bij zijn toekomst bij de Premier League-club, aangezien hij weinig kansen krijgt in het eerste elftal. De dertigjarige verdediger kwam dit seizoen pas acht keer in actie in alle competities.

De Nederlander moet Jose Fonte, Dejan Lovren and Maya Yoshida voor zich dulden in de hiërarchie bij The Saints. Van een vertrek van Hooiveld bij Southampton kwam het in de winter niet, maar de verdediger stelt dat hij aan het einde van het seizoen met de club om tafel zal gaan. "Ik dacht aan een vertrek in de winter maar de manager wilde me niet laten gaan. Maar ik zal aan het einde van het seizoen om de tafel gaan met hem, om mijn toekomst te bespreken."

"Ik zit iedere wedstrijd bij de selectie, maar het zal erg lastig voor me worden om me terug te knokken in de basis", vervolgt Hooiveld. "Ik ben zeer teleurgesteld, aangezien er twee spelers voor me staan in de pikorde", zegt de Nederlander, waarvan vijf van de acht optredens in bekerverband waren. "Ik was er goed ziek van toen we werden uitgeschakeld in de FA Cup."

gerelateerd