Hooiveld (30) denkt aan vertrek bij Southampton

2 maart 2014, 13:31

Jos Hooiveld staat momenteel onder contract bij Southampton, maar zet vraagtekens bij zijn toekomst bij de Premier League-club, aangezien hij weinig kansen krijgt in het eerste elftal. De dertigjarige verdediger kwam dit seizoen pas acht keer in actie in alle competities.

De Nederlander moet Jose Fonte, Dejan Lovren and Maya Yoshida voor zich dulden in de hiërarchie bij The Saints. Van een vertrek van Hooiveld bij Southampton kwam het in de winter niet, maar de verdediger stelt dat hij aan het einde van het seizoen met de club om tafel zal gaan. "Ik dacht aan een vertrek in de winter maar de manager wilde me niet laten gaan. Maar ik zal aan het einde van het seizoen om de tafel gaan met hem, om mijn toekomst te bespreken."

"Ik zit iedere wedstrijd bij de selectie, maar het zal erg lastig voor me worden om me terug te knokken in de basis", vervolgt Hooiveld. "Ik ben zeer teleurgesteld, aangezien er twee spelers voor me staan in de pikorde", zegt de Nederlander, waarvan vijf van de acht optredens in bekerverband waren. "Ik was er goed ziek van toen we werden uitgeschakeld in de FA Cup."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen