Verratti: "Juventus stap achteruit ten opzichte van PSG"

2 maart 2014, 13:11

Marco Verratti, middenvelder van Paris Saint Germain, zou een overstap naar Juventus beschouwen als een duidelijke stap terug in zijn carrière. De 21-jarige Italiaan werd regelmatig in verband gebracht met La Vecchia Signora, maar ziet absoluut geen heil in een transfer naar Turijn.

Verratti maakte furore als speler van Pescara, waarmee hij promotie naar de Serie A bewerkstelligde. Een podium waar de middenvelder nog nooit speelde, aangezien PSG hem wegplukte na zijn prestaties bij Pescara. Als het aan Verratti ligt, dan blijft dit vooralsnog zo. "Als kind hield ik van Juventus, maar nu bij ik blij in Parijs", vertelt de jongeling aan het Franse L'Equipe.

"Bovendien is PSG bezig met een van de mooie projecten van de wereld", vervolgt de international. "Als ik naar Juventus zou verkassen, dan zou dit ongetwijfeld een stap terug zijn. In Parijs heb ik de mogelijkheid om alles te winnen, in de komende jaren", aldus Verratti, die de gelederen van de Franse kampioen voor 12 miljoen euro kwam versterken toen hij negentien jaar was.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen