HSV rest van seizoen zonder verdediger Rajkovic

HSV rest van seizoen zonder verdediger Rajkovic

2 maart 2014 – Hamburger SV moet het in het restant van het seizoen stellen zonder verdediger Slobodan Rajkovic. De voormalig verdediger van FC Twente moest het Bundesliga-duel met Werder Bremen (0-1 verlies) zaterdag voortijdig verlaten en medisch onderzoek heeft zondag uitgewezen dat hij een kruis- en binnenband in zijn linkerknie gescheurd heeft.

Voor Rajkovic is de zware blessure een flinke streep door de rekening. De 25-jarige verdediger keerde vorige week terug, nadat hij vanwege disciplinaire redenen een tijd geen deel uitmaakte van de selectie van Die Rothosen. De oud-speler van Twente keerde met verve terug tegen Borussia Dortmund (3-0 winst), maar kan zijn ploeg dit seizoen dus niet meer helpen om degradatie te voorkomen. HSV staat momenteel zestiende in de Bundesliga.

Naast de Servische verdediger heeft ook Milan Badelj een blessure overgehouden aan de derby tegen Werder. Ondanks een gebroken botje in zijn hand, kan de Kroatische verdedigende middenvelder volgende week zaterdag waarschijnlijk wel in actie komen, als HSV tegen Eintracht Franfurt aantreedt.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 25 februari 2021

  2. woensdag 24 februari 2021