PSV buigt 2-0 achterstand om in zege bij Eagles

1 maart 2014, 21:45   Bijgewerkt: 1 maart 2014, 22:23

PSV heeft zich zaterdagavond op zeer knappe wijze teruggeknokt op bezoek bij Go Ahead Eagles. In de sfeervolle Adelaarshorst werd het uiteindelijk nog 2-3, terwijl de thuisploeg al binnen een minuut op 1-0 kwam én later een 2-0 voorsprong verdedigde.

Terwijl de meegereisde supporters zich uitstekend vermaakten in carnavalsoutfits, leken de spelers van PSV met hun hoofd ook al bij een feestje in Eindhoven te zijn. Want het liep niet. Totaal niet. Er werden veel fouten gemaakt in de passing en zelfs bij simpele inworpen ging het een paar keer flink mis. De bezoekers wisten voor rust geen enkele uitgespeelde kans te creëren en waren vooral bezig met tegenhouden.

Na rust begon Go Ahead opnieuw goed. De duels werden overtuigend gewonnen en PSV werd behoorlijk onder druk gezet. Maar het was de ploeg uit Eindhoven die de eerste goal maakte. De bal viel ineens voor de voeten van Memphis Depay, die het speeltuig op schitterende wijze in de verre hoek pegelde: 2-1. Dit moest het keerpunt betekenen voor de equipe van oefenmeester Phillip Cocu.

En dus besloot Bryan Ruiz maar eens van grote waarde te zijn voor PSV. Hij tikte in de slotfase de bal simpel binnen na een knappe voorzet van rechtsback Santiago Arias. Daardoor trok PSV alsnog de zege op knappe wijze naar zich toe. Eindstand in Deventer: 2-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen