Fräser kampt met luxeprobleem: Coutinho of Zwinkels

28 februari 2014, 19:34

Henk Fräser, de coach van ADO Den Haag, staat dit weekend voor een lastige keuze. ADO neemt het zaterdagavond (19.45 uur) op tegen NAC Breda en Fräser moet onder de Haagse lat kiezen voor Gino Coutinho, die weer hersteld is van zijn kwetsuur, of Robert Zwinkels, die de eerste doelman de afgelopen wedstrijden zeer naar behoren verving.

"Coutinho kan je vertrouwen en krediet geven op basis van de afgelopen 2,5 jaar waarin hij vaste waarde is. Zwinkels zou je op basis van de laatste drie weken en de status die hij heeft, zeker bij mij, ook het vertrouwen kunnen geven. Het is wel een lastige keuze moet ik heel eerlijk zeggen", vertelt Fräser over zijn luxeprobleem tegen Omroep West.

Fräser zal uiteraard kiezen voor Coutinho of Zwinkels, maar geeft expliciet aan dat dit niet per definitie de nieuwe eerste doelman zal zijn: "Je moet bij iedereen in het hoofd zien te bereiken dat je op nul begint. Ik kijk bij iedereen wie mij het beste gevoel geeft, de focus heeft en de echte wil heeft om daar te staan voor het team."

Coutinho kwam dit seizoen al 22 maal in actie, terwijl het aantal optredens van Zwinkels beperkt bleef tot drie duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen