Rodgers verwacht snelle rentree Sakho en Lucas

Rodgers verwacht snelle rentree Sakho en Lucas

27 februari 2014 – Liverpool kan binnenkort weer beschikken over Mamadou Sakho en Lucas Leiva. Het tweetal is weer in training en een terugkeer in de selectie is aanstaande, zo meldt trainer Brendan Rodgers op de clubsite. 

De Braziliaanse middenvelder stond zes weken aan de kant met een knieblessure die hij opliep tegen Aston Villa. "Lucas heeft vandaag met de groep meegedaan. Dat is mooi", zegt Rodgers. Het uitduel met Southampton van zaterdag gaat de spelverdeler sowieso niet halen. 

Of dat ook voor Sakho geldt, is afwachten. "Hij heeft deze week getraind, dat is goed nieuws. We gaan zien of de wedstrijd van zaterdag te vroeg komt voor hem." Jose Enrique zit nog wel in de lappenmand. "Hij is er nog steeds uit", zegt de oefenmeester. "Los van hem hebben we niet veel grote blessures meer. Jose heeft problemen met zijn knie, maar hij is goed teruggekeerd van een periode in Amerika. Hij is hier goed aan het herstellen. Ik vertrouw de medische staf, zij doen goed werk. Zij laten het me weten als hij zo goed als fit is."

gerelateerd