Kappelhof drie jaar langer in shirt van Groningen

27 februari 2014, 15:45

FC Groningen heeft Johan Kappelhof langer aan zich kunnen binden. De 23-jarige verdediger heeft zijn aflopende contract bij de Groningers met drie jaar verlengd. Groningen maakt via de officiële clubsite melding van de contractverlenging.

Manager technische zaken Henk Veldmate is verheugd met het langere verblijf van Kappelhof: "Kappelhof heeft ondanks zijn nog relatief jonge leeftijd al de nodige ervaring en is ook dit seizoen een belangrijke schakel binnen de ploeg gebleken. Hij is bij ons begonnen als vleugelverdediger, maar met name nu hij in het centrum van de verdediging speelt, zien wij nog voldoende mogelijkheden voor Kappelhof om zich nog verder door te ontwikkelen. Het is dan ook een logisch gevolg dat we graag met hem doorgaan en we zijn dan ook blij dat we hierover overeenstemming hebben weten te bereiken."

Het ondertekenen van de nieuwe verbintenis voelt ook voor Kappelhof zeer goed, zo geeft de speler in kwestie aan: "Voor de buitenwacht heeft het wellicht een tijdje geduurd voordat we tot dit akkoord zijn gekomen. Maar beide partijen wilden hiervoor rustig de tijd nemen en niets overhaasten. Vanaf het eerste moment waren de intenties van beide kanten echter positief en ik ben dan ook blij dat we er op deze manier zijn uitgekomen. Ik verheug me erop de komende drie jaar hier in Euroborg te spelen. Ik ben er ook trots op dat FC Groningen graag met mij verder wil. Mijn nabije toekomst ligt bij deze club en dat geeft me een heel goed gevoel."

Kappelhof kwam de gelederen van Groningen in 2011 versterken, toen hij met een transfervrije status overkwam van Ajax. De verdediger kwam tot dusver in 75 officiële wedstrijden in actie voor Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen