Leverkusen contracteert Braziliaanse linksback Wendell

Leverkusen contracteert Braziliaanse linksback Wendell

27 februari 2014 – Bayer Leverkusen doet in de Bundesliga nog volop mee in de strijd om een Champions League-ticket, maar is ook actief op de transfermarkt. De club heeft vandaag (donderdag) op de eigen website bekend gemaakt dat de linksback Wendell Nascimento Borges, kortweg Wendell, komende zomer zal overkomen van Gremio.

De twintigjarige linksachter ondertekent een contract dat hem voor vijf seizoenen aan Leverkusen. Technisch directeur Rudi Völler zegt op de clubsite blij te zijn met de aanstaande komst van de verdediger. "Wendell is een zeer groot talent, die ons verder kan helpen. We zijn er zeker van dat hij bij ons de traditie van Braziliaanse topspelers voortzetten kan."

Ook Wendell is enthousiast over de volgende stap in zijn carrière. "Bayer geniet in Brazilië door de mooie historie een uitstekende reputatie. Ik heb lang met onze aanvoerder Zé Roberto gesproken, die veel jaren bij de club gespeeld heeft. Hij heeft me aangeraden deze stap te nemen omdat hijzelf ook een geweldige tijd in Leverkusen heeft gehad."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 oktober 2020

  2. maandag 19 oktober 2020