Evra: "Iedereen staat nog achter manager Moyes"

27 februari 2014, 12:31

Nadat de successen jarenlang aan elkaar werden geregen bij Manchester United, is de grootmacht uit Manchester momenteel bezig aan een uiterst kleurloos seizoen. Met manager David Moyes aan het roer is de ploeg nog altijd geen schim van het team dat het onder het bewind van Sir Alex Ferguson was. Linksachter Patrice Evra stelt dat iedereen nog 'achter de nieuwe manager' staat.

De 32-jarige Fransman kwam de gelederen in 2006 versterken, maar hoefde constateerde nog vrijwel nooit dat de sportieve prestaties zo mager waren als nu het geval is. Afgelopen week incasseerde de Mancunians een nieuwe klap, toen het eerste deel van het Champions League-tweeluik tegen Olympiakos in een kansloze 2-0 nederlaag resulteerde.

Evra is van mening dat het geen verrassing is dat het vertrek van Ferguson de nodige invloed heeft op de ploeg. "Er was sprake van een grote verandering en niemand houdt van verandering", aldus de Franse linksback, die wel vertrouwen houdt in Moyes: "We staan achter hem. We gaan er alles aan doen om ons voor de volgende ronde van de Champions League te plaatsen. En daarnaast: hoe de prestaties ook zijn, mijn liefde voor de club wordt niet aangetast", sprak Evra tegen RMC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen