NEC wil Leiwakabessy ook na carrière behouden

26 februari 2014, 17:59

Jeffrey Leiwakabessy kan een nieuw contract tekenen bij NEC. De club wil de 33-jarige verdediger, die in oktober een contract tot het eind van dit seizoen tekende in Nijmegen, langer aan boord houden. "Op korte termijn wil NEC hem graag houden als speler, maar ook op de langere termijn wordt gehoopt dat hij een functie binnen de club kan blijven bekleden", schrijft de directie van de club op de site van de eredivisionist.

Leiwakabessy is afkomstig uit de jeugdopleiding van NEC en maakte in 1998 bij de Nijmeegse club zijn debuut in het betaald voetbal. Hij bleef tot 2006 in de Goffert en via Alemannia Aachen, Anorthosis Famagusta en VVV Venlo keerde hij een half jaar geleden terug op het oude nest. Sindsdien speelde hij dertien wedstrijden in de Eredivisie, waarvan tien als basisspeler. Afgelopen weekend tegen PSV (0-2) bleef hij op de bank.

NEC is na 25 wedstrijden de nummer zeventien van de Eredivisie, de ploeg heeft twee punten meer dan hekkensluiter Roda JC Kerkrade. Hat gat naar de 'veilige' vijftiende plek bedraagt drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen