Aanklager wil toelichting van boze Van Peppen

Ger
26 februari 2014, 12:00

Ard van Peppen moet de aanklager betaald voetbal een toelichting geven op zijn reactie na afloop van het uitduel met SC Cambuur (1-0). De verdediger van Roda JC uitte tegenover verschillende media zijn ongenoegen over de arbitrage.

Om een volledig beeld te krijgen, wil de aanklager een persoonlijke toelichting van Van Peppen. Hij heeft tot maandag 3 maart 12.00 uur de tijd om te reageren. "Zo'n scheids verneukt gewoon de wedstrijd", stelde Van Peppen onder meer onomwonden voor de camera's van FOX Sports. "De scheids moet ons beoordelen op deze wedstrijd. Niet op andere dingen. Hij reageerde tijdens de wedstrijd niet op een vraag en daarna antwoordde hij: 'Kijk naar jezelf, jullie staan achttiende en spelen dramatisch.' Hij staat er niet om ons spel te beoordelen."

In Leeuwarden kwam Roda in de slotfase met negen man te staan, na rode kaarten voor Kees Luijckx en Guy Ramos. Tot overmaat van ramp voor de Limburgers scoorde invaller Paco van Moorsel in blessuretijd het enige doelpunt namens Cambuur.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen