Benfica houdt met overwinning voorsprong intact

25 februari 2014, 00:59   Bijgewerkt: 25 februari 2014, 09:06

Benfica koerst af op het kampioenschap in Portugal. O Glorioso boekte maandag een minimale overwinning op Vitoria Guimaraes en bouwden de voorsprong op de eerste achtervolger Sporting Lissabon daarmee weer uit naar vijf punten. De aartsrivaal had zaterdag de uitwedstrijd bij Rio Ave al met 2-1 gewonnen.

Lazar Markovic kroonde zich tot matchwinner in het Estádio da Luz. De Serviër maakte vijf minuten voor rust de enige treffer van de wedstrijd. Zijn landgenoot en oud-Ajacied Miralem Sulejmani had een basisplaats bij Benfica, maar werd in de 70e minuut naar de kant gehaald door trainer Jorge Jesus. Voormalig sc Heerenveen-middenvelder Filip Djuricic kwam niet in actie voor de Portugese grootmacht.

Benfica is in de Portugese Primeira Liga al 19 wedstrijden ongeslagen. Alleen de openingswedstrijd tegen Maritimo Funchal ging dit seizoen verloren voor de lijstaanvoerder. De defensie van de ploeg uit Lissabon is bovendien zo goed als onpasseerbaar de voorbije maanden. In de laatste dertien competitiewedstrijden incasseerde Benfica slechts één tegendoelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen