Mata moet toekijken: "Nagelbijtend voor de televisie"

24 februari 2014, 15:05

Twee Engelse teams kwamen vorige week al in actie in de Champions League en morgen (dinsdag) begint ook Manchester United aan de achtste finales van het toernooi. De ploeg van David Moyes is zonder Juan Mata afgereisd naar Griekenland voor de ontmoeting met Olympiakos Piraeus.

De winterse topaankoop kwam dit seizoen al met Chelsea uit in het miljoenenbal en mag daardoor niet meer voor ManU in het toernooi spelen. De Spanjaard zegt op de site van zijn club de verrichtingen van zijn ploeggenoten nauwlettend te gaan volgen. "Ik zal de wedstrijd nagelbijtend voor de televisie volgen. Ik voel hetzelfde als een supporter en hoop dat ze het goed gaan doen. Het is jammer dat ik niet mag spelen, omdat een Champions League-wedstrijd altijd speciaal is en ik goede herinneringen heb aan het toernooi."

Mata zag zijn ploeggenoot Wayne Rooney vorige week zijn krabbel zetten onder een nieuw, meerjarig miljoenencontract. De Spanjaard is blij met het bijtekenen van de Engelsman. "Hij heeft dit verdiend. Hij is een rolmodel in deze club en het is een eer om hem de komende jaren bij de selectie te hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen