Kashia na wissel: "Vraag het de trainer, ik begrijp dit niet"

23 februari 2014, 18:14

Vitesse speelde zondag weinig klaar in de eerste helft tegen RKC Waalwijk. De Arnhemmers gingen in de eigen Gelredome rusten met een 0-1 achterstand en dus greep coach Peter Bosz in tijdens de pauze. De oefenmeester slachtofferde Guram Kashia, die daar echter niets van begreep.

"Vraag het de trainer. Hij beslist. Ik weet niet waarom ik naar de kant moest. Ik begrijp dit niet", bromde Kashia na afloop in de microfoon van Omroep Gelderland, waarna hij direct kwaad naar huis vertrok.

"Het probleem zat in het initiatief van achteruit. Maar het lag niet aan Guram. Dat is zo'n onzin. Het ligt aan het team. Maar we moesten deze harde ingreep doen, vonden we", legde Bosz later uit. Na rust vormde middenvelder Marko Vejinovic met Jan-Arie van der Heijden het centrale verdedigingsduo. Bosz: "Vejinovic kan met de bal aan de voet het midden in dribbelen. Kashia is meer een passer."

De omzetting sorteerde het gewenst effect; Vitesse won uiteindelijk met 3-1. Bosz: "Het gaat om vertrouwen. Dat was terug. Je zag weer het voetbal van voor de winterstop met goede combinaties en kansen die we dan krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen