Janssen: "Het gaat stapje voor stapje met NEC"

Ger
21 februari 2014, 17:22

Met een voorlopige zestiende plaats op de ranglijst is NEC in gevecht om degradatie uit de Eredivisie te ontlopen. Een week geleden boekten de Nijmegenaren een welkome driepunter bij RKC Waalwijk (1-3), maar deze speelronde wacht een veel zwaardere opgave. Voor eigen publiek is PSV zaterdagavond de tegenstander.

"Het gaat stapje voor stapje", zegt trainer Anton Janssen tegen Omroep Gelderland over de jacht op een 'veilige' positie in het klassement. "Maar er is nog wat meer nodig hoor om onderin weg te komen. Uit de laatste tien wedstrijden hebben we nu vijftien punten gepakt. Daarmee zou je ongeveer zevende staan. Dat is natuurlijk prima." Janssen voert tegen PSV geen wijzigingen door. "Ik verwacht wel een moeilijke wedstrijd tegen een ploeg die de vaste formatie gevonden schijnt te hebben. Met Ruiz, Park en Schaars is er ook veel ervaring bij PSV."

Volgens de oefenmeester zal het gevecht tegen degradatie tot de laatste speeldag spannend blijven. "Alles zit zo dicht bij elkaar. Al die ploegen zullen gas moeten blijven geven. Wij gaan voor handhaving. Nacompetitie zou een noodsituatie zijn, maar als dat gebeurt moeten we het op die manier redden. Wij hebben de focus heel duidelijk van wedstrijd op wedstrijd liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen