Bosz wil weer eens winnen: "Er moet iets veranderen"

21 februari 2014, 13:45

Vitesse hoopt na zondag weer te weten wat winnen is. De ploeg van coach Peter Bosz wist al vijf wedstrijden niet meer te winnen, waardoor de honger naar een zege steeds groter wordt. In een goed gevuld GelreDome nemen de Arnhemmers het zondag (14.30 uur) op tegen RKC Waalwijk.

Naast het feit dat Vitesse alweer een tijdje wacht op een overwinning, hebben de manschappen van Bosz nog een appeltje te schillen met RKC. In Waalwijk werd het 4-2 voor de ploeg van trainer Erwin Koeman. De revanchegevoelens zijn dus duidelijk aanwezig. "Het is een wedstrijd die we moeten winnen. Maar het wordt niet makkelijk. Wij zullen het spel moeten maken. Of dat met dezelfde spelers of met andere spelers moet. Er moet in ieder geval iets veranderen", liet Bosz weten op de officiële clubsite.

De thuiswedstrijd tegen RKC zal voor Vitesse gekenmerkt worden door het hoogste toeschouwersaantal van het seizoen. "Dat is natuurlijk gaaf. We kunnen de steun van de supporters goed gebruiken. We zijn blij dat er zo veel komen zondag. Dat is waar je het allemaal voor doet", zei Bosz, die zijn waardering uitsprak voor de vaste supporters: "We hebben de vaste groep in de eerste seizoenshelft getrakteerd op goed voetbal. Nu is het wat minder. De steun van supporters is geweldig dit seizoen."

Vitesse moet het zondag stellen zonder linksachter Patrick van Aanholt, die tegen FC Twente (2-0 verlies) moest inrukken vanwege een rode kaart. Rochdi Achenteh, die in de winter overkwam van PEC Zwolle, zal zich zodoende opmaken voor zijn basisdebuut voor Vitesse in de Eredivisie: "Dat klopt", stelde Bosz, die aangaf dat Kelvin Leerdam nog een vraagteken is: "Leerdam heeft nog wat last van een blessure naar aanleiding van FC Twente. We gaan kijken of hij morgen mee kan trainen".

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen