Salzburg-coach Schmidt: "Verdiend gewonnen"

21 februari 2014, 09:42

Ajax werd donderdagavond overdonderd door Red Bull Salzburg, dat binnen een tijdsbestek van 35 minuten al wist uit te lopen naar een 0-3 voorsprong. De Oostenrijkers gaven op voorhand aan dat ze uit zouden gaan van hun eigen kracht en dit zou zijn vruchten afwerpen, waardoor Salzburg al met één been in de volgende ronde van de Europa League staat.

"Het eerste deel van het tweeluik was super voor ons", jubelt Salzburg-coach Roger Schmidt op de officiële website van de Oostenrijkse koploper. "We wilden heel graag winnen en dat kon je vanaf de eerste seconde zien. We hebben ons eigen spel gespeeld, een overwicht afgedwongen en verdiend gewonnen van Ajax", aldus Schmidt, die met zijn ploeg al negen zeges (!) op rij wist te behalen in de Europa League en de concurrentie in de Oostenrijkse competitie op zeventien punten houdt.

De coach van Salzburg was onder de indruk van zijn ploeg en was alleen maar aan het genieten in de Amsterdam ArenA, zo geeft hij aan: "Ik heb de hele wedstrijd van binnen geglimlacht, omdat we heel goed gespeeld hebben", stelt Schmidt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen