Vitesse staat Everton-huurling af aan Noorse kampioen

20 februari 2014, 12:33   Bijgewerkt: 20 februari 2014, 13:22

Het avontuur van Francisco Santos bij Vitesse blijft beperkt tot enkele invalbeurten bij de hoofdmacht van de Arnhemmers. De middenvelder, die op als huurling van Everton in het shirt van Vitesse speelde, zal het restant van het seizoen spelen voor Strømsgodset IF, de regerend landskampioen van Noorwegen. Dit meldt Vitesse via de officiële website.

"Santos debuteerde wel bij Vitesse, maar wist geen vaste basisplaats te veroveren. Met Everton is overeenstemming bereikt voor een doorverhuur aan Strømsgodset IF", luidt het statement van technisch directeur Mo Allach, op de officiële website van Vitesse. De nieuwe club van Santos is de voormalige club van aanvaller Marcus Pedersen, die momenteel door Vitesse verhuurd is aan Barnsley.

Zodoende blijft Santos steken op twee eredivisieduels voor Vitesse. De Portugees beleefde in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (één assist) zijn debuut en kwam in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag ook binnen de lijnen. Santos was één keer trefzeker in de KNVB Beker, in de wedstrijd tegen Noordwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen