Herstellende Van der Velden: "Het is kut geweest"

19 februari 2014, 11:11

Nick van der Velden stond vier maanden aan de kant door een blessure, maar maakte dinsdagavond bij Jong FC Groningen zijn rentree. De middenvelder was in het begin van het seizoen één van de smaakmakers van de noorderlingen.

De liesblessure kwam dan ook op een totaal verkeerd moment. "Ik speelde lekker en het team draaide ook goed", zegt de 32-jarige tegen RTV Noord. "Als je dan in zo'n flow zit, wil je door kunnen gaan en dan is het irritant dat er dan zo'n rotblessure komt. Ik had nooit gedacht dat dit zo lang zou duren.

Van der Velden speelde tien competitiewedstrijden dit seizoen en liep de lieskwetsuur op tegen Vitesse. Het herstel duurde langer dan verwacht. "Het is gewoon echt kut geweest. Ik vond het echt verschrikkelijk om naar de wedstrijden toe te gaan en de jongens te zien voetballen en zelf niets te kunnen doen. Dat is voor mij nog wel het meest rottige geweest."

Hij maakte zijn rentree dinsdagavond in een oefenwedstrijd met de beloften tegen ACV. "Qua fitheid zit ik op 80 tot 85 procent. Ik moet nu zoveel mogelijk minuten proberen te maken. Stiekem hoop ik toch wel dat ik zondag tegen Utrecht bij de selectie zit, maar die keuze is niet aan mij. Maar ik fluister straks in de kleedkamer wel in iemands oor dat ik er heel graag bij wil zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen